2012. május 9., szerda

Liebster blog

Emlékszem régen nagy divat volt a blog díj, most ismét terjed egy a Liebster blog.:) Én is kaptam egyet. Szintitől: http://sszinti.blogspot.com/
És Patrícia is gondolt rám: http://patszerintavilag.blogspot.com/
Lányok még egyszer köszönöm szépen! :)
Szabályok:
Válassz 5 blogot, amelynek kevesebb, mint 200 követője van és add át a díjat.
Köszönd meg a díjat annak, akitől kaptad.
Jelentesd meg a blogodon azon személyek listáját, akiknek a díjat továbbadod, és hagyj üzenetet a blogjaikon, hogy tudjanak róla, megkapták a díjat.
Ossz meg 5 dolgot magadról, amit az olvasóid még nem tudnak rólad.
Akiknek továbbadom a díjat:
Akiknek igazán adtam volna, azok már kaptak, de azért akad még néhány blog, aminek olvasója vagyok. :)
http://valosag-es-alom.blogspot.com/
http://seetheseagull.blogspot.com/
http://bacuphoto.blogspot.com/
Igazából így ennyi lenne, sokan megkapták már. Úgy érzem, aki rendszeresen frissíti a blogot és foglalkozik vele, az megérdemli a díjat.:)
5 új dolog rólam:
Huh hát szinte majdnem mindent megosztok veletek a blogon, de azért lássuk...
  1. -irtózok a békáktól. Olyan szépek, meg minden, de ha a közelembe látom őket, vagy tele van velük az út, akkor szinte már félek...:D Gáz gáz, de ez van. :)
  2. -Régen énekesnő akartam lenni, mikor kicsi voltam egész nap csak énekeltem, na jó ez most is igaz..:) Sok versenyen voltam már és szeretem csinálni, de annyira azért nem vagyok eltelve magamtól, hogy elinduljak az X-faktorba...pedig mondták már.
  3. -pár évvel ezelőtt jártam kick-boxolni. Barátom, apukája kick-box edző. Nagyon megszerettem, csak aztán jött az érettségi és nem volt időm járni.
  4. - félek a víztől. Tudok úszni, de azt is 12 évesen tanultam csak meg. Tavaly csúsztam le életemben először egy csúszdán, előtte soha...Félek a víz alatt. Emlékszem Kicsimmel beálltunk az egyik medence sarkába és fogta a kezem én pedig bukdácsoltam le a víz alá pár másodpercig...vicces volt.:D
  5. -nagyon szeretek enni..:/ Én eddig még nem nagyon fogyókúráztam..szerintem az csak kínzás, én a mozgás híve vagyok. Inkább edzek másfél órát minthogy éhezzek. :)





1 megjegyzés: