2012. február 26., vasárnap

Péntek- Szombat

Jó rég írtam...De ez annaka jele, hogy nagyon jó volt a hétvége. Pénteken suliba csomó dolgozatot megúsztam. Örültem neki, mert azért egész nap koncentrálnia dolgozatok miatt...nem egy kellemes dolog. Értékesítésből megírtam a dogát és 5ös lett.:) Jól zártam a napot. Suli után találkoztam Édesemmel. Együtt hazasétáltunk. Ebédeltünk, gépeztünk, tvztünk, pihi.:) Majd 7 fele átmentünk Gilihez. Ott volt Gábor is, néztük a megasztárt, meg elvoltunk.:) Éjfél fele értünk haza. Jóó kis nap volt.
 10 fele keltünk. Néztük a natgeo-t meg a comedy centralt.:) Szerestéééés.<3 Délután a 4es busszal jöttünk Dávodra. Elkészültem itthon, csinosba vágtam magam, majd biciklivel átmentünk Pepéhez. Ott volt Fejes is, jött velünk a buszon, csak rá tudtuk venni, hogy jöjjön le.:) Iszogattunk, néztük az IHM régi részeit. Csomót röhögtünk. Később ettünk fini pizzát ami Pepe anyukája csinált. Hmmm.:) 9 fele megjött értünk Batyi kocsival és mentünk a Csárádba mert aznap este ingyenes buli volt. Háát.:/ Mit ne mondjak annak ellenére mennyire vártam nem volt jó... 

 Márkal hazajöttünk fél1 fele. Kerestünk valami filmet amin hátha el tudunk aludni, de nem találtunk semmi jót. Így befeküdtünk az ágyikóba, beszélgettünk még kicsit, majd "szeretlek cicám, álmodj szépeket"! :)

2 megjegyzés: