2012. április 6., péntek

Csudijó Szerda :)

Szerdán azt hittük, hogy nagyon rossz utolsó napunk lesz, mert úgy volt, hogy írunk infóból meg vendégből. DE. Első két órán, osztfőn meg angolon filmeztünk. Augusta lázadása című filmet néztük. Nagyon durva. Ilyen drogos film, elrettentő és tanulságos.  Aztán nem tudtuk befejezni két óra alatt, így lementünk az infó tanárunkhoz és kikönyörögtük, hogy ne írjunk és fejezzük be a filmet, így lett.:) Dejó volt. Aztán az is kiderült, hogy vendéglátás elmarad mert beteg a tanár úr. Így nem volt utolsó két óránk+ a dogákat is megúsztuk.^^ Suli után találkoztam Édessel meg Hubával. Elindultunk a minibe. Útközben találkoztunk Hermivel meg Erikkel, kicsit beszélgettünk velük, majd megérkeztünk a minibe. Ott voltak...húú sokan.:D De ott volt Laci Peti Ati Huba..stb. Ittunk egy sört, majd lementünk partra.  

 Mindenki bicajjal volt így lementünk a Türr kilátóhoz és ott lazultunk egy asztalnál. Egy bő másfél 2 órát ott voltunk, aztán elindultunk haza. Itthon pakoltunk kicsit, meg ettünk, tvztünk aztán elkezdtünk készülődni mert hivatalosak voltunk Évához házibuliba, ilyen volt osztályos buli.:) Szeretem a volt osztálytársait, olyan aranyosak meg jófejek.:) Készült is pár kép. 




 Egész sokan voltunk. Jó volt a hangulat, kicsit be is csiccsentettünk, de nem baj.:) Csak az volt a gond, hogy nagyon álmos lettem éjfél fele, így páran mentek a városba mi pedig hazajöttünk. Jó kis Szerda volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése