2012. május 9., szerda

Turi :)

Ma 5 órám volt, ami nagyon gyorsan elment. Kaptam angolból egy 5öst. A tanárnő még csillagot is tett rá, mint az általánosban.. na jó azért aranyos volt.:) Iskola után Dórival elmentünk turiba. Neki nem volt busza, így velem tartott. Neki köszönhetem, hogy ma gazdagabb lettem 3 felsővel. Amelyik oldalon ő turkált ott mindig volt valami jó. Csak dobálta nekem a cuccokat. 4 felsőt néztem ki a 4. egy lila rövid ujjú volt. De arról lebeszéltem magam, annyira nem áll jól a lila. Így maradt ez a három drágaság. Tetszik, hogy egyszerűek és hogy hosszú a derekuk, nekem általában az áll jól.
Összesen ez a három felső, úgy hogy ma volt bálabontás és ilyenkor a legdrágább a kiló...:
500 Ft volt.
Megérte, az egyik fehér felsőt be fogom festeni ruhafestékkel, de még nem biztos. A rózsaszínen amúgy az a folt nem látszik, eddig nem is vettem észre, csak így hogy vakuztam egyet. Holnap valószínű elnézünk a Kánkán-ba az is egy turkáló, nemrég nyílt. Szóval remélem megint jól járok majd. :)

6 megjegyzés:

  1. Hol turkáltál? :) És az a Kánkán az hol nyílt?

    VálaszTörlés
  2. az újat turit én is nagyon tervezem már megnézni, de valahogy sose jutok odáig. De hol van szerdán bálabontás?:O :D

    VálaszTörlés
  3. Megvan! A Bácskánál lévő kínai kajálda mellett van, de nem Kánkán, hanem Kánaán :D Már ha jól olvastam, amint elsuhantam mellette biciklivel :D

    VálaszTörlés
  4. Lányok!:) Patrícia igen lehet, hogy én is rosszul olvastam...xD Annyira nem figyeltem meg, de arról nem tudok még véleményt mondani sajna...
    Dorca, az angoltex-be járok, ami ott van a Duo hangszerbolt mellett, ami nemrég bezárt. Meg volt ott egy kínai is régen, most egy bank van helyette. :) Érdemes benézni! ;)

    VálaszTörlés
  5. Téényleg, tudom... egyszer voltam ott bent, de nekem a vállfás rész maradt meg, azt meg nem szeretem, hanem túúúúrni ezerrel. :) Ezért mondjuk én a Jelky téri Angex-re szavazok, de jövő héten meglesem akkor ezt is!:)

    VálaszTörlés
  6. Én is túrni szeretek :) És az angoltex-ben van turkálós kilós rész is én mindig onnan vásárolok. :) Jól teszed, biztos találsz valamit magadnak. Előre is jó túúúrást!! ;)

    VálaszTörlés