2012. május 21., hétfő

Weather

Ajjajj, jön az eső. Már ma is eléggé borongós időnk van, megnéztem a netes előrejelzést és amint láthatjátok, egész héten ilyen idő lesz. Mondjuk legalább nem lesz hideg. Marad a huszon meg a tizen fok.:) Alig várom a nyarat, csak kár, hogy nem sok időm lesz pihenni...Nah, de hoztam pár képet a virágainkról, meg a koponyeg.hu-ról egy kis előrejelzést...Remélem szép napotok volt, további szép estét pajtik! :)






4 megjegyzés:

  1. jajj én úgy örülök ennek a foscsi időnek, megfagyni nem fogunk, és legalább nem húz kifelé majd folyton a napsütés, tanulgathatok nyugodtan. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondasz valamit!:D Nekem semmi bajom nem lenne az esővel, Ha nem társulna hozzá a szél, amitől kifordul az esernyőm..és szarrá ázok..-.- A vizsgákhoz meg erőt és kitartást! ;) :)

      Törlés
  2. Gyönyörű képeket hoztál! A tó is nálatok van?.. Gyönyörű! ... Én most örülök az esőnek, mert itt nagyon kellett már a kertnek... De ne félj, lesz még nyár! ... eső nélküli is! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen, apunak jár a dicséret. :) Igen az első udvarban van. ezenkívül van még egy, de az a csali halaknak van. :) Nekünk is van kertünk és igazad van azoknak jól jön ez az esős idő. Csak a szél ne fújna ilyen hülyén.. :/

      Törlés