2012. május 22., kedd

Nagyon Kedd...

Ma reggel apuval mentem Bajára. Jól jött, mert szakadt az eső és a szél is tombolt rendesen. A kocsiból nézve is kemény volt. Szóval megúsztam az elázást. (na majd holnap...) Ma kabinetem volt. Francia sertésbordát kellett készítenem. Nagyon egyszerű finomság. Hajaz a rakott krumplira, csak van mellé pecsenyelében párolt hús. Hmmm, nagyon finom lett, 5öst kaptam/tunk, mivel Brigi volt a párom. :) Volt ezen kívül paradicsomleves, meg gyümölcsrizs. ajh a gyümölcsrizs annyira finom volt! Egy csészével kaptam én is Petrustól. Egyszerű, de mégis ....nagyon finom desszert.
 Miután kész voltunk, elganéztunk magunk után, majd átmentünk pincér kabinetbe. Nem volt Romfa tanár úr, Kristóf tanárbának meg pakolnia kellett, így elmaradt a pincér kabinet, szóval benyomtuk a feltálalt kaját és eljöhettünk.:) A 11:40es busszal már jöhettem is haza.^^ 
Nálam ma a kék szín dominált. :)

 Ahogy anno említettem...igen hazafele kiszakította a kezemből a szél az esernyőt. :D Szét áztam teljesen pedig csak 10 perc haza az út...Bentről a szobából mindjárt más a helyzet, onnan élvezet nézni az esőt és hallgatni a csobogást, csepegést.:)

Tegnap egyébként megnéztem anyuval a Kopasz osztag című filmet és nagyon tetszett, annyit röhögtünk. Mindenkinek ajánlom a filmet. Most a Csatahajót töltöttem le, de valahogy nincs most kedvem megnézni..Na majd holnap este...Szép estét drága olvasóim! :)

2 megjegyzés: