2012. június 12., kedd

Monday

Bocsi, hogy ilyen későn jelentkezem. Bevallom őszintén, nem volt kedvem tegnap nettezni...Na de vágjunk is bele. Tegnap kabinetem volt. A pénteki rendezvényről megjöttek a tányérok poharak evőeszközök...stb.. Nos nekünk pedig azokat kellett eltakarítani, meg számolni, szelektálni. Jó kör volt, főleg, hogy a kaja rá volt száradva a tányérra. Iszonyat büdös volt, de ez is ide tartozik...:/ Olyan dél fele el lettünk engedve. Én pont lekéstem a buszom, így Renátó várt velem egy órát, tök ari. :) Itthon anyuval beszélgettem mert szabin van. Délután már nagyon elkezdtem unatkozni..beszélgettem Édessel facen és mondta, hogy menjek át hozzájuk. Na nem kellett kétszer mondani. A 6os busszal bementem elkapott minket a jégeső, de a buszon ültem hála az égnek. Láttam szivárványt is.:) Kicsimnél ott volt Gergő is akinek tök örültem, whisky-kóláztunk, majd áthívtuk Szabit is. Tekkeneztünk beszélgettünk meg iszogattunk a teraszon. Este pedig pont elkapott a vihar a buszhoz menet..-.-
A képen a töltött lángos van. Nagyon szeretem ezt a csoda találmányt. Legelőször még tavaly nyáron ettem Szentistvánon Baján az Éden hamburgeresnél. Ott van vagy tízen akárhány töltelék és kóstolót is tesznek ki, hogy kipróbálhasd melyikből szeretnél venni. Össz vissz 600 illetve 800 Ft-ba kerül. Attól függ, hogy óriás vagy sima méretet kérsz. Csak szólok az óriásból két ember jól lakik.:) Gondoltam megosztom veletek.:) 
Ti ettetek már?

3 megjegyzés:

  1. Képzeld, a csátaljai büfében is lehet kapni töltött lángost.. még életemben nem ettem, de következőre ha ott eszünk, tuti, hogy megkóstolom! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tudom én is most vasárnap hallottam, hogy van. Hétvégén anyuék hoztak is. Pleszkovicásast, ami a képen látható. Nem volt rossz. Nem akarom leminősíteni, jó volt meg minden, de a bajai a legjobb. :) Akkor előre is jó étvágyat hozzá, feltétlen kóstold meg! ;)

      Törlés
    2. Köszi, remélem, hogy finom lesz :)

      Törlés