2012. június 5., kedd

Turis szerzemény°

Ígértem, hogy hozok képet a Csütörtöki turkáló túra eredményéről. Ritus volt velem, asszem olyan 8 vagy 9 felsőt turkált illetve én találtam neki sokat, meg persze a győzködés csodákra képes("na próbáld fel, lehet, hogy tök jól áll"). Aztán én is találtam 3 felsőt, ami igazán tetszett. Az angex-be találtam 2-t. Egy barna trikót, meg az első képen látható rózsaszíne fehér, leopárd mintás felsőt. Az a két felső volt 300 Ft. Aztán átmentünk az angoltexbe, ott pedig a második képen látható piros csipkés csodát találtam.^^ Ami 200 Ft volt. Nagyon tetszik, főleg a csipke miatt.

Átnéztünk a Kánaánba vagy mi a fene a neve annak a turinak...Nemrég nyílt. Fú de halljátok az mióta turi, ahol 3500 Ft-ért vannak a ruhák....na amikor ezt megláttam ki is jöttünk...Oké, hogy használt ruha, de ennyiért megveszem a butikba...Na mind1...Most egyébként megyek Bajára, ma nem volt sulink elmaradt a gyakorlatunk, juhúúú. :)

2 megjegyzés:

  1. az első nagyon love!:)
    kánaán :O én csak egyszer nézelődtem eddig fogasokon, akkor is olyan tökjó kis ruhát láttam 900 Ft-ért, hogy lestem, hogy csak ennyi, mert ennél sokkal jobban el szoktak szállva lenni a turik...
    mondjuk nekem mindegy, én túrok, és az itt is jó árban van.
    jajj és voltam az angoltexbe képzeld, tényleg tökjó kis cuccokat zsákmányoltam, köszi az ötletet!:)

    jajj és photo challenge-re fel!!!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor neked szuper turimancsod van, hogy 900 Ft-ért találtál ruhát, én nem...:/ Naa örülök, hogy találtál magadnak valót, remélem megszokott helyed lesz, megéri hidd el, a múltkor egy tök jó rövidnadrágot találtam, aminek ilyen magasított dereka volt és gyönyörű gombok voltak rajta. 8) Szóval tényleg megéri, csak időt vesz igénybe.
      ÉS köszi a biztatást, ezt vártam, hogy valaki felszólítson, mert magamtól nem kezdtem volna el. :$ :)

      Törlés