2012. augusztus 8., szerda

Egy kis baleset

Ma délelőtt Kicsimmel és Szanival kimentünk az udvarukra és kigazoltunk, meg márk lenyírta a füvet. Épp söpörtem, mikor léptem egyet és éreztem, hogy valamibe beleléptem, pedig volt rajtam saru. Odanéztem és egy hosszú tüske állt ki a talpamból, először azt hittem, hogy faág. Azonnal kirántottam, de a vége benne maradt. Na akkor nagyon rosszul lettem. Bent próbáltuk kiszedni csipesszel, de nem jött ki sehogy, akkor már nagyon fájt. Felhívtuk aput és ő bevitt a kórházba. Bevallom őszintén nagyon féltem, mert még soha nem voltam kórházban, még soha nem történt velem semmi baj. Behívtak, akkor már nem volt visszaút. Kaptam egy érzéstelenítő szurit. Gyerekek én nem gondoltam, hogy ez ennyire fájni fog. Beleszúrta a talpamba és ajj nagyon fájt. :/ Aztán seperc alatt elzsibbadtam. Apu mondta, hogy csináltak egy kisebb vágást, majd kihúzták a tüskét. Még volt belőle 2cm a lábamban...Nem gondoltam volna, hogy ilyen hosszú..De a lényeg, hogy kivették. Aztán kaptam egy tetanuszt is, attól nem tartottam, mert a szurikat mindig is bírtam. Most itthon vagyok pihenek, holnap vissza kell mennem. Na de megyek is lefekszek aludni kicsit. Puszillak titeket vigyázzatok magatokra!



6 megjegyzés:

  1. A sarokcsont régiójába kaptál egy két centi mély szúrt sebet, ezenfelül a zárójelentést olvasva, szerintem megmaradsz :) jobbulást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi Patri! :) Most már csak a tetanusz fáj...:/

      Törlés
  2. Jobbulást...

    Velem is hasonló eset történt 3 éve, ott egy bazi nagy szög volt a bűnös...felemeltem a lában és egy deszka is rajtam maradt...:/ Szóval az érzéstelenítő az valami rettenetes élmény tényleg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úú, az a fránya szög. Annyi ismerősöm lépett bele a jó öreg rozsdás szögbe. Az egészség a legfontosabb! És köszi igyekszem meggyógyulni. :)

      Törlés