2012. augusztus 20., hétfő

Heléne D'arcy- Basalt

Említettem, hogy kaptam Pirinencitől egy parfümöt. Gondoltam megosztom veletek, mert nagyon jó parfüm. egyszerűen imádom, már régebben is használtam, azt is tőle kaptam, gyorsan el is fogyott. :) Egyszer befújom magam vele és egész nap érzem magamon. Annyi parfümöm volt már és a legtöbbnél azt tapasztaltam, hogy akárhányszor befújhatom magam, mégis elillan az illata, ahogy kilépek az utcára. Kb. pénzkidobás. Ha kifogy biztos elmegyek a Rossmann-ba és veszek magamnak. :D Kerestem róla leírást, de sajnos csak ennyit találtam:
"Heléne D' Arcy, jelenleg három féle illatot kínál. Az „Enjoué – könnyed és virágos, az „Active“ – sportos és friss, a „Basalt“ pedig orientális."

Így nézett ki, amit anno használtam.


2 megjegyzés:

  1. Jajj, annyira de annyira szép ez a rózsaszínes megújulás! Gratulálok hozzá, nagyon tetszik! ;) A parfümmel kapcsolatban pedig én a BOND GIRL 007-tel voltam így.. olyan jó illata volt, és olyan sokáig érezhető volt 1 fújás, a többi parfümömet egyszerűen fújhatom magamra óránként.. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy :) Köszönöm szépen, és örülök, hogy tetszik. :) Így van, ezért kell nagyon megfontolni, hogy mire költünk. Parfümnél fontos a minőség és a márka, másnál annyira nem izgat. :)

      Törlés