2012. március 8., csütörtök

Nőnap

Én annyira nem érzem fontosnak a nőnapot. De azért aranyos kis "ünnep". A mai napot tesivel kezdtük. Akinek nem volt még jegye(azaz nekem is) azoknak felülést meg ugrálókötelet osztályozta a tanárbá. Nekem hála égnek mind a kettő megy. Így kaptam 2db 5öst.:) Na majd a futásokkal lerontom..:D Nagyon nem szeretek futni. Aztán szünetben kaptunk a Renátótól milka csokit  nőnap alkalmából. Nagyon örült neki mindenki és el is fogyott gyorsan.;) 

 4 óránk lett volna, de elmaradt az infó, így csak 3 volt. Tök durva még soha nem volt három órám szerintem...lyukba beszélgettünk, majdnem mindenki az osztályból. Aztán megindult mindenki a dolgára, én is a kínai felé vettem az irányt. Akkor találkoztam Virággal meg Andrással. Beszélgettünk kicsit, majd felmentem a keletibe. Vettem magamnak egy cicagatyát.(amit itthon is felpróbáltam és átlátszik....most iszonyat mérges és csalódott vagyok:( ) Kínai után elmentem turkálóba. Ilyen sem volt még, hogy alig találtam valami jót...De találtam egy virgáos felsőt, majd megmutatom.:) Meg még egy felsőt félretetettem holnapra, azt Édestől fogom kapni. Mivel holnap névnapom. 

2 megjegyzés:

  1. Melyik turiba jársz?:)
    Boldog nevednapját Fanni! (így egy nap késéssel is:))) )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Lili köszönöm szépen! :) Fú mivel nem vagyok bajai az utcákat annyira nem tudom. De asszem Déri sétány a neve ahol volt a duó hangszerbolt az mellett van az angoltex nevű turi. az a kedvencem. :)

      Törlés