2012. április 9., hétfő

Lia ♥

Vasárnap 10 fele keltünk. Pkaoltam kicsit, meg xboxoztunk, aztán lekezdtünk készülődni, mert Édes ment a mamájához ebédre én pedig a városba. 2re mentem a körpadhoz. Ott találkoztam Liával. :) jajj olyan jó volt látni, nagyon rossz hogy ilyen ritkán találkozunk.:( Megkaptam tőle a szülinapi ajándékom, igaz kicsit késve xD de megvan és nagyon örültem neki, kaptam csokit, meg egy nagyon szép fülbevalót, majd megmutatom nektek.:) Pont passzol a virágos felsőmhöz szóval szupper! Negyed óra múlva pedig megjött Hermi is! :) 


 Elmentünk gyors a belvárosiba, köszi Lia!! :D Aztán beültünk a minibe. Szinte senki nem volt bennt, teljesen ki volt halva a város. De azért mi leheltünk bele egy kis életet.:D Hoztuk a szokáso formánkat.:) Csomó mesélni való gyűlt össze, csak 3 óra nem elég arra, hogy igazán mindent átbeszéljünk. Herminek mennie kellett a buszhoz, Lia pedig Bogival találkozott. Így elváltak útjaink, én még maradtam volna még azért. 
De jó kis nap volt és örültem hogy találkoztunk végre! Visszasétáltam Édeshez. Játszottunk kicsit, mad néztük az RTL-en a családos és marley-t. Asszem valami ilyesmi volt a címe. _Ilyen kutyás film, de nagyon jó, csak a vége nagyon szomorú és persze,h ogy bőgtem, eszembe jutott Roger. Ilyenkor mindig eszembe jut.:( Aztán ment a szeretgetés.^^ Megnéztük a két hát múlva mindörökké filmet is, aztán a következőn már bealudtam. Édes még gépezett állítólag hajnali 2ig, de észre se vettem. Csak hogy megpuszilgatott mikor befeküdt mellém.:)

2 megjegyzés:

  1. Szia!
    jajj az az egyik kedvenc filmem, a címe Marley meg én.Imádom, sosem tudom sírás nélkül végig nézni ... :( :)
    tetszik a blogod! :)üdv

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igeen az a címe tényleg, hát én most láttam először, de még ma is a hatása alatt vagyok. Sok a mondanivalója a filmnek. :)
      Köszi, aranyos vagy örülök, hogy tetszik én is nézem már egy ideje a te blogodat. :) Szóval üdv itt!

      Törlés