2012. április 19., csütörtök

Szerdán nagyon laza napunk volt, pedig arra számítottam, hogy minimum két dogát írunk és 7 óránk lesz. Hát ez teljesen megváltozott. Első három órában osztályfőnök jóvoltából Holokausztos filmet néztünk. Asszem az a címe, hogy porrá zúzott álmok. Durva film, lekötötte a figyelmem. Aztán volt egy marketingünk. Utánna pedig utolsó 2 órába a díszteremben néztünk vetítést. A Super Size Me-t néztük, angolul feliratosan. Suli után találkoztam Kicsimmel, Virág meg András vitt minket kocsival hozzájuk. Ebédeltünk egyet, aztán 3 fele átjött Martin meg Gergő. Tekkeneztünk. fél 6 fele elmentek, így kettesben lehettünk kicsit.Jó nap volt!
A mai nap is nagyon lazára sikerült. Én nem értem..:D De azért élvezem természetesen. Első óra tesi volt, de nem volt terem, kint meg hideg volt. Második marketing, azon Valentin tartott élménybeszámolót meg vetítést csinált, ami elhúzódott, annyira, hogy kicsöngetés után még mindig mesélt.:D Aztán a következő órán nem volt tanár ezért az infót felhoztuk egyel, amelyen neteztünk mert nem sikerült valamit a tanárbának megcsinálni. Szóóval össz vissz 3 órám volt ma.:) Suli után Brigivel Timivel meg Petrával voltam. Elmentünk a Bácskába nézelődni. Hát...kész lopás, amennyit kikérnek egy trikóért...Vagy csak én vagyok szegény.:/ A deles busszal hazajöttem, ettem, majd alkottam kicsit.:):
Egy sima fekete trikó, amit anno turkáltam 150 Ft-ért. + egy ezer éves szoknyáról levágott csipke.Aztán gondoltam ha rávarrom akkor feldobhatom kicsit a felsőt. :) Nekem nagyon tetszik olyan kis aranyos meg szép. Nagyon szeretem a csipkét! 

Holnap már lehet nem jelentkezek, mert ugye Péntek, aztán Márknál leszek szokás szerint, majd Szombaton suli/ rendezvény/ meló. :(

2 megjegyzés:

  1. Drágám nagyon jól sikerült :) ♥ puszi Brigi voltam a szomszédból :D :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Brigim! Jajj köszönöm szépen! ♥ Puszillak, holnap reggel szokásos. :)

      Törlés