2012. május 17., csütörtök

Pajtik. :)

Tegnap nem volt sulim.:) Mivel a végzős vendéglősök vizsgáztak és nem volt terem vagy micsoda. a lényeg, hogy én nagyon örültem neki.^^ 10ig aludhattam, de jó volt! Aztán bementem Bajára Kicsimhez. Elmentünk melódiákba, elintézte a nyári melót...de jó hogy nekem ilyennel nincs gondom...aztán átmentünk a mamájához, hivatalosak voltunk ebédre. Nyami finom leves meg sült krumpli husival.^^ Finom volt és nagyon jól esett. Este Szabi átjött, x-boxoztunk, zenéket néztünk, beszélgettünk, aztán együtt jött velem  a buszmegbe. Tegnap megúsztam az esőt..fél 11kor értem haza és 11kor elkezdett szakadni az eső.. Apu kérdezte is: " Nem volt elég, amit hétvégén kaptál?" Az kemény volt...Legyen nálad esernyő!!
Ma 4 órám volt, reggel apuval mentem be és ilyenkor fél 7-kor már bent vagyok, bementem az osztályba, behúztam a függönyöket és ismét aludtam egy órát..xD Tök gáz, de amúgy jó is. :D Suli után beültem Centrálba és megvártam Eriket meg Hermit.:) Jó volt velük ismét talizni. Ittunk sört, ettünk, déri kertbe hesszeltünk, trécselés..stb..Nem is mesélek jöjjenek a képek:




Holnap Édesem születésnapja lesz, a 20. :) Megünnepeljük, lesz neki egy bulija szóval adunk az éjszakának. Aztán elvileg szombaton Zolinál buli, szóval jó kis mozgalmas hétvégém lesz. Kívánok nektek is kellemes hétvégét ki milyet szeretne...pihiset, bulizósat, szerelmeset, dolgozósat...stb.. :) Puszillak titeket!

2 megjegyzés:

  1. Olyan aranyosak a képeid:) Mióta van új fejléc?:O Nagyon menő!

    VálaszTörlés
  2. Sziaa! Köszönöm szépen, ari vagy! :) Hú hát olyan másfél hete kb. :) Örülök, ha tetszik!^^

    VálaszTörlés